Ανοίγει η αυλαία για το Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

Share this

Ανοίγει αύριο η αυλαία για το Διεθνές Συνέδριο ICEIRD 2017, τη 10η συνεχή διοργάνωση του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield και του ερευνητικού του κέντρου, του Κέντρου Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERC), που επικεντρώνεται στην Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο Συνέδριο θα παρευρεθούν διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί για να παρουσιάσουν πώς η διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τις επιχειρήσεις μπορεί να μετατρέψει τη γνώση σε προϊόν, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αποφέροντας οικονομική ανάπτυξη.

Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων θα είναι ο Καθ. Paul L. Latreille, Αν. Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Μεγάλη Βρετανία, ο Dr Vladimir Šucha, Γεν. Διευθυντής του Κοινού Κέντρου Ερευνών (JRC) στην ΕΕ,  η Καθ. LeneFoss στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας – UiT του Πανεπιστημίου της Αρκτικής στη Νορβηγία, καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Τεχνολογίας Πανεπιστημίων (AUTM) και Ανώτερη Συνεργάτης στο Γραφείο Αδειοδότησης Τεχνολογίας (OTL) από το Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ κα Mary Albertson.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας από διεθνείς συλλόγους, την ακαδημαϊκή κοινότητα, δημόσιους και κυβερνητικούς φορείς από 25 χώρες από όλο τον κόσμο, θα παρουσιαστούν 100 εργασίες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν 10 εξειδικευμένα workshop και μία στρογγυλή τράπεζα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.iceird.eu ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ. 2310257813 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και e-mail contact@iceird.eu.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor