Ελληνο-Ρωσικό φόρουμ για την άμεση προώθηση των τουριστικών ροών στην Ελλάδα

Share this
ElenaKountouraΤο πρώτο Ελληνο-Ρωσικό φόρουμ για την άμεση προώθηση των τουριστικών ροών στην Ελλάδα για το 2016 πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 11 Μαΐου.


Το πρώτο  Ελληνο- Ρωσικό Φόρουμ για τον τουρισμό διοργανώνεται  στην Αθήνα την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016,  με θέμα “Ρωσία και Ελλάδα: πραγματικότητα και προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού”.
 
Η ανάληψη της πρωτοβουλίας αυτής   γίνεται σε υλοποίηση των αποφάσεων της   Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κα Άλα Μανίλοβα για την ενίσχυση του  τουρισμού και την άμεση προώθηση των τουριστικών ροών ανάμεσα στις δύο χώρες, με διοργανωτές τον ΕΟΤ, επικεφαλής ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, και τον Rostourism, επικεφαλής ο κ. Όλεγκ Σαβόνωφ.
  
Συμμετέχουν περισσότεροι από 100 κυβερνητικοί και περιφερειακοί τουριστικοί παράγοντες της Ρωσίας, Tour Operators και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Ρωσικών ΜΜΕ.
Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των Περιφερειών και ο ιδιωτικός τομέας που εξειδικεύεται και στοχεύει στη ρωσική αγορά.
Στο πλαίσιο του φόρουμ, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές B2Β συναντήσεις μεταξύ των τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας και της Ρωσίας, με στόχο την άμεση σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών και συνεργασιών.
 
Το φόρουμ θα διεξαχθεί στο Grand Resort Lagonissi.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor