Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία συμμετέχει στο DYOForum

Share this

diatrofologiki_dyoΗ Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία συμμετέχει, στο DYO Forum, με ημερίδα με επίκαιρα θέματα για τον χώρο της διατροφής και την συμβολή αυτών στην υγεία και την πρόληψη.

Οι πλέον πρόσφατες τάσεις, καινοτομίες και πρακτικές με κοινό γνώμονα την διατροφή ως μέτρο πρόληψης θα σχολιαστούν με στόχο την ενημέρωση όλων των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την διατροφή αλλά και του ευρύτερου κοινού, με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται της διατροφής. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναλύσουν εκλεκτοί ομιλητές:

  • Σύγχρονες διατροφικές προσεγγίσεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας:Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD. Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
  • Ο ρόλος του ενεργειακού ισοζυγίου στη ρύθμιση του βάρους: Δήμητρα Σκλαβενίτη, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc. Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
  • Η διατροφική πραγματικότητα των παιδιών στην Ελλάδα σήμερα: Δρ. Γλυκερία Ψαρρά, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD. Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
READ ALSO  Andronis Hotels Nominated for Prestigious Condé Nast Traveler 2024 Readers Choice Awards

Οι δωρεάν παροχές για το κοινό περιλαμβάνουν:

  • Μέτρηση ατομικού δείκτη μάζας σώματος
  • ΤΕΣΤ: Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή σας

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor