Κάρτα-μέλους, μία νέα υπηρεσία από τη ΣΕΤΚΕ

Share this

setke cardΜε την είσοδό της σε μία νέα εποχή εξωστρέφειας, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος – ΣΕΤΚΕ, εγκαινιάζει την Κάρτα-μέλους, μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για τις επιχειρήσεις-μέλη της.

H νέα υπηρεσία προσφέρεται με την ευγενική χορηγία της Eurobank, που είναι και το πρώτο τραπεζικό ίδρυμα το οποίο παρέχει δωρεάν στις επιχειρήσεις-μέλη της Συνομοσπονδίας τις συσκευές POS, για την πραγματοποίηση συναλλαγών με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, αλλά και το χαμηλότερο ποσοστό χρεώσεων.

H Κάρτα-μέλους θα διατίθεται από την ΣΕΤΚΕ αποκλειστικά στα εγγεγραμμένα μέλη της, τα οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Στόχος της νέας πρωτοβουλίας της ΣΕΤΚΕ είναι να διαμορφωθεί ένα δίκτυο συμβεβλημένων εταιριών, οι οποίες θα πληρούν υψηλά ποιοτικά κριτήρια και θα μπορούν να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις αγοραστικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρηματιών μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Στο δίκτυο αυτό θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τομέων και καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σχεδιασμού, κατασκευής, διακόσμησης, ανακαίνισης και εξοπλισμού τουριστικών καταλυμάτων.

Η ΣΕΤΚΕ σταθερά και στο μέτρο των δυνατοτήτων της και των διαμορφούμενων συνθηκών της αγοράς, συνεχίζει την προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ανταποδοτικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις-μέλη της.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor