Ναυτικό Σαλόνι, 10 -14 Φεβρουάριου 2016

Share this

naftiko saloniΗ έκθεση θεσμός για τους λάτρεις της θάλασσας, το Ναυτικό Σαλόνι, επιστρέφει δυναμικά από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και θα παρουσιάσει για ακόμη μια χρονιά ποικιλία σκαφών, ναυτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Το Ναυτικό Σαλόνι με σύνθημα «Πάθος μας η θάλασσα, μεγάλη μας αγάπη το Ναυτικό Σαλόνι», μιλάει στην καρδιά όλων των Ελλήνων με πάθος για τη θαλάσσια αναψυχή και τους προσκαλεί στην αγαπημένη ναυτική έκθεση αντάξια της ναυτικής μας κουλτούρας!

Για 5 ημέρες από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016 η έκθεση με την πλούσια ιστορία της φέρνει για ακόμη μια διοργάνωση της στο προσκήνιο έναν σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας και παρουσιάζει Φουσκωτά, Ταχύπλοα, Πολυεστερικά, Βάρκες για ψάρεμα, Ιστιοπλοϊκά, Ενοικιάσεις σκαφών, Μηχανές θαλάσσης, Εξοπλισμός, εξαρτήματα, αξεσουάρ σκαφών, Ναυτιλιακά όργανα, Θαλάσσια σπορ, Καταδυτικός εξοπλισμός, Είδη αλιείας, Κλαδικές εκδόσεις.

Η έκθεση για όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και για όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση! Η έκθεση για όσους έχουν ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης:www.athensboatshow.gr

Διάρκεια έκθεσης: 10-14 Φεβρουαρίου 2016
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Καθημερινές: 16:00 – 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 21:30

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor