Ο John Szabo MS στην Αθήνα!

Share this

volcanicwinesΟ John Szabo MS, ένας από τους 234 Master Sommeliers στο κόσμο και θερμός υποστηρικτής του Ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό, θα βρεθεί στηνΑθήνα, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30 μ.μ., στο Electra Metropolis Hotel, για την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του “Volcanic Wines: Salt, Grit and Power”, αφορμή για το οποίο ήταν επίσκεψή του στη Σαντορίνη!

Στον φιλόξενο χώρο του ολοκαίνουργιου 5 αστέρων ξενοδοχείου του Συντάγματος θα μοιραστεί μαζί μας το πάθος του για το κρασί και ό,τι το κάνει ιδιαίτερο και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει, με το δικό του, μοναδικό τρόπο, τη γευσιγνωσία των 8 αντιπροσωπευτικών volcanic wines που προσωπικά επέλεξε από τη Σαντορίνη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το John Szabo MS και το βιβλίο του θα μιλήσουν ο Δρ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο Γιάννης Καρακάσης MW και η Σοφία Πέρπερα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των οινοποιείων Artemis Karamolegos Winery, Santo Wines, Gaia Wines και την υποστήριξη των εταιρειών Αίολος, Cellier, Mr Vertigo, Nostos Wines, Trinity.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται απαραίτητα με κράτηση στο ebi1@me.com
Κόστος €40/άτομο
Ειδική τιμή πώλησης βιβλίου έως την εκδήλωση £24
Οργάνωση: Bonello Trading Ltd

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor