Στην Ελλάδα το 2018 το μεγαλύτερο συνέδριο των Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων Destination Expo

Share this
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της ASTA, κ. Robert Duglin στη Νέα Υόρκη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο  του Συνδέσμου των Αμερικανών Ταξιδιωτικών  Πρακτόρων, ASTΑ, κ. Robert Duglin, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Νέα Υόρκη.

Στη συνάντησή που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα,  συμφωνήθηκε το επόμενο  ετήσιο συνέδριο ASTA Destination Expo 2018 να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα  από τα πλέον δυναμικά και καινοτόμα συνέδρια της ASTA. Τα μέλη της ASTA αντιπροσωπεύουν το  80% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων που πραγματοποιούνται στην Αμερική μέσω ταξιδιωτικών γραφείων.  To συνέδριο αυτό θα έχει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα στην τουριστική προώθηση και προβολή της, καθώς οι επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την χώρα μας και να εξειδικευτούν στην προώθηση του προορισμού τα επόμενα χρόνια.

O κ. Duglin  απηύθυνε πρόσκληση στην  κα Κουντουρά να συμμετάσχει στο φετινό ετήσιο συνέδριο της ASTA (Global Convention 2017) που πραγματοποιείται στον Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, τον Αύγουστο για την προώθηση του DestinationExpo της Αθήνας.

Η Υπουργός  συναντήθηκε επίσης με Αμερικανούς tour operators, οι οποίοι επισήμαναν ότι η ζήτηση είναι πολύ αυξημένη από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα το 2017, η διαθεσιμότητα είναι πλέον ελάχιστη σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς για τη θερινή περίοδο, ενώ ήδη έχουν  ξεκινήσει τις  πωλήσεις τουριστικών πακέτων  για τη χώρα μας για το 2018.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor