Στην ExpoHotel το διήμερο συνέδριο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Share this

Με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών και όχι μόνο των αντιπροσώπων της, διοργανώνεται το διήμερο συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, στις 19 και 20 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο περιθώριο της έκθεσης ExpoHotel 2016, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 19 έως 21 Νοεμβρίου 2016, στα εκθεσιακά κέντρα Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο και Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Μάλιστα, η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., σε συνεργασία με την ExpoHotel, παρέχει στα μέλη της δωρεάν τη μετακίνηση και διαμονή τους στην Αθήνα, κάτι για το οποίο είναι ενήμερες οι κατά τόπους Ομοσπονδίες.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμού, μία πλατφόρμα ουσιαστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. και των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα τεθούν οι στόχοι και οι επόμενες ενέργειες και διεκδικήσεις της νέας διοίκησης της Συνομοσπονδίας, ενώ θα προηγηθεί μία ανακεφαλαίωση του σύντομου έργου της.

Παράλληλα, θα συζητηθούν μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τους ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών καταλυμάτων, όπως η λειτουργία παράνομων καταλυμάτων, η υπερφορολόγηση του κλάδου και άλλα μείζονος σημασίας θέματα.

Κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, στις 19 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κλειστή συνάντηση εργασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υλοποιηθεί και η τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ενώ την επόμενη ημέρα θα γίνει ανοικτή συζήτηση με τους εκπροσώπους της βάσης.

Υπενθυμίζεται και πάλι, ότι στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλοι οι επιχειρηματίες Τουριστικών Καταλυμάτων, μέλη της Συνομοσπονδίας, που έχουν προμηθευτεί την Κάρτα Μέλους.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor