Στρατηγική συνεργασία μεταξύ LoveGreece.com και 100mentors για το πρόγραμμα #GReducation

Share this

100mentors-LoveGreece-800x800Το LoveGreece.com (www.LoveGreece.com) και οι 100mentors (www.100mentors.com) ξεκινούν μία στρατηγική συνεργασία, με στόχο να φέρουν σε επικοινωνία μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα με τους επαγγελματίες και δημιουργούς που ανήκουν στην κοινότητά τους, μέσα από το #GReducation!

Oι νέοι καλούνται να αποφασίσουν το μονοπάτι πάνω στο οποίο θα σχεδιάσουν την επαγγελματική ζωή τους, χωρίς να έχουν τις βασικές γνώσεις ακόμη και για τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα, πόσο μάλλον για τις νέες προοπτικές που δημιουργεί η σύγχρονη πραγματικότητα.

Οι δύο οργανισμοί LoveGreece.com και 100mentors με στόχο να αλλάξουν αυτό το status quo, έχουν δημιουργήσει μια μοναδική πλατφόρμα, όπου οι μαθητές σχολείων και οι φοιτητές Πανεπιστημίων μπορούν να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν με επαγγελματίες και δημιουργούς πρότυπα στον τομέα που τους αφορά. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να μάθουν από την εμπειρία τους, να γνωρίσουν απρόβλεπτες πτυχές του επαγγέλματος στο οποίο στοχεύουν, ώστε να σχηματιστεί στο μυαλό τους η ουσιαστική εικόνα γύρω από τον τομέα που έχουν επιλέξει.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor