Το Andronis Luxury Suites στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, σύμφωνα με το ετήσιο Reader’s Choice Awards

Share this

Το Conde Nast Traveler ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 30ου ετήσιου Reader’s Choice Awards, με το ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως αυτά αναδεικνύονται από τους επισκέπτες τους.

Ο κ. Γιώργος Φιλιππίδης, General Manager, Andronis Exclusive, δήλωσε: ”Είναι μια τιμητική διάκριση που έρχεται να επιβραβεύσει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που παρέχει το ξενοδοχείο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επισκέπτες του ξενοδοχείου για τη στήριξη και την προτίμηση τους και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν καθημερινά! Το Andronis Luxury Suites αλλά και ο όμιλος μας θα συνεχίσει να προσπαθεί για την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος παγκοσμίως.”

Τα Βραβεία
Τα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards είναι η πιο μακροχρόνια και αναγνωρισμένη αριστεία στην ταξιδιωτική βιομηχανία και είναι κοινώς γνωστά ως “the best of the best of travel”. Περισσότεροι από 300.000 αναγνώστες υπέβαλαν εκατομμύρια αξιολογήσεις και δεκάδες χιλιάδες σχόλια, μοιράζοντας τις πρόσφατες ταξιδιωτικές εμπειρίες τους από τις πόλεις, τα νησιά, τα ξενοδοχεία, τα θέρετρα, τις κρουαζιέρες, τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια.

‘Ολοι οι νικητές θα ανακοινωθούν στο αμερικανικό τεύχος Νοεμβρίου Conde Nast Traveler και ηλεκτρονικά στο www.cntraveler.com/rca

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor