”Όλη η Ελλάδα Κοντά” από την ΑEGEAN

Share this

 aegeanelladakontaΚάθε μήνα, ένα αφιέρωμα σε έναν ή περισσότερους προορισμούς της Ελλάδας.

Η ΑEGEAΝ με στόχο να προβάλλει σε όλο τον κόσμο τους λόγους που κάνουν κάθε τόπο της χώρας μας μοναδικό, ξεκινά από αυτό το μήνα μία νέα πρωτοβουλία με τον  τίτλο «Όλη η Ελλάδα Κοντά».

Κάθε μήνα, μέσα από μία σειρά ενεργειών και σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και φορείς, τα αεροσκάφη τηςAEGEAN και της OlympicAir θα γεμίζουν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, σε όλα τα Lounges καθώς και όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού θα προσφέρονται  κάθε μήνα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. Επιπλέον, στις πτήσεις εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Διακεκριμένη θέση, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος  έχει αναλάβει τη δημιουργία μιας επιπλέον επιλογής μενού, βασισμένης στις εκάστοτε συνταγές κάθε προορισμού η οποία  θα συνοδεύεται από τοπικό οίνο, επιλογής του συνεργάτη της εταιρείας κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη Μ.W. (Master of Wine).

Η πρωτοβουλία αυτή,  αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ισχυρή δέσμευση της AEGEAN για την στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών προς όφελος των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών.

Η ενέργεια έχει ήδη ξεκινήσει, με πρώτο προορισμό – πρωταγωνιστή τη Λέσβο. Όλοι οι επιβάτες μέχρι και το τέλος Μαΐου, θα πάρουν μια αυθεντική γεύση του νησιού μέσα από παραδοσιακά προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών, όπως ούζο Πλωμαρίου, λικέρ Castanelli, Κρασί Μεθυμναίος, λαδοτύρι, μαρμελάδες, κουλουράκια ούζου/γλυκανίσου, αλμυρά κουλουράκια, εργολάβοι, αμυγδαλωτά και ελιοπιτάκια.  Επιπλέον η AEGEAN πραγματοποίησε τοπικά,  κινηματογραφικά γυρίσματα και δημιούργησε αφιερωματικά videos  τα οποία προβάλλονται στις οθόνες των αεροσκαφών και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας, με στόχο όλο και περισσότεροι επιβάτες να «ταξιδέψουν» και να γνωρίσουν τη μαγευτική ομορφιά, τις νοστιμιές και τους φιλόξενους τους ανθρώπους και του νησιού. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor