1ο Διεθνές Συνέδριο Yoga & Ευεξίας, ELYSIA 2017 – Αμοργός – Ελλάδα!

| April 6, 2017
Share

Ξεκίνησε σήμερα 6 Απριλίου 2017 στην Αιγιάλη της Αμοργού, το 1o Διεθνές Συνέδριο Γιόγκα «Ελύσια» με την πρωτοβουλία του ξενοδοχείου Aegialis Hotel & Spa, και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Θολαρίων Αμοργού. Στην συνάντηση αυτή συμμετέχουν περίπου 100 σύνεδροι από όλον τον κόσμο ( Μ.Βρετανία, Σκανδιναβία, Ισλανδία, Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Ν.Αφρική, Ελλάδα κ.α)

Η Αμοργός με την μοναδική της θέση στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου, με το φυσικό τοπίο και το ιδιαίτερο μαγνητικό πεδίο, προσφέρει στους επισκέπτες την αναζητούμενη κατάσταση Ζεν καθ’ όλη την παραμονή τους. Η βιοποικιλία του νησιού και η πρακτική χρήση των βοτάνων της, γνωστή και  απ’ την αρχαιότητα, αποτελεί και σήμερα έμπνευση για την αναβίωση της αρωματοθεραπείας.

Ο κόσμος της Γιόγκα, δάσκαλοι, θεωρητικοί και μαθητές αναζητώντας την φιλοσοφία για την  ισορροπία της ψυχής και του σώματος, βρίσκονται στην Αμοργό από σήμερα 6 Απριλίου 2017  εώς και την Τρίτη 11 Απριλίου.  Στόχος όλων, η  ανταλλαγή απόψεων  και εμπειριών, η δημιουργία νέων συνεργασιών και η γέννησης νέων ιδεών και πρακτικών που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της εξάσκησης του σώματος, σε συνδυασμό με την ψυχική γαλήνη, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της καθημερινότητας τους.

Σκοπός της διοργάνωσης, μεταξύ των άλλων, είναι η αύξηση του Τουρισμού και η επέκταση της περιόδου με την προώθηση εναλλακτικών μορφών όπως αυτής της Γιόγκα.

Tags: ,

Category: Highlights Greece

About the Author ()

Comments are closed.