Η Κέα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “BOOT 2017”

Share this

Τους επισκέπτες του περιπτέρου θα υποδέχονται ο Δήμαρχος Κέας, κος Γιάννης Ευαγγέλου και ο κος Γιάννης Τζαβελάκος, ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του νησιού. Θα υπάρχει έντυπο και οπτικό υλικό στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα με πληροφορίες για την Κέα και όλα όσα την κάνουν ξεχωριστή. Παράλληλα θα προβάλλονται βίντεο με τις ομορφιές της και τις θαλάσσιες δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει όταν την επισκεφθεί.

READ ALSO  Record-Breaking Attendance at the 2024 European Women's Chess Championship in Rhodes, Greece

Την πρώτη ημέρα της έκθεσης, στις 21.1, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση (στο Hall 10, περίπτερο Ε74, ώρα 14.00μ.μ.) από το Ελληνικό Προξενείο σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Enterprise Greece» με στόχο την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών που παίρνουν μέρος στην “Boot 2017”. H Enterprize Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας που, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, δραστηριοποιείται στην προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, με στόχο να προβάλει την χώρα μας ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση αυτή θα προβληθεί και η Κέα και τα προϊόντα της, με την στήριξη του αξιότιμου γενικού πρόξενου της Ελλάδας στο Düsseldorf, κυρίου Γρ. Δελαβέκουρα, αλλά και του Δημάρχου του Düsseldorf κυρίου Τόμας Γκέιζελ, πιστού φίλου της Κέας, ο οποίος θα παραβρεθεί στην εκδήλωση. Απώτερος στόχος είναι να επιτευχθεί η διασύνδεση με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του τουρισμού ανά τον κόσμο και να προβληθεί η Κέα σαν τουριστικός προορισμός ειδικών ενδιαφερόντων. Έχουν επίσης προσκληθεί να επισκεφθούν το περίπτερο της Κέας Γερμανοί δημοσιογράφοι από τον χώρο των καταδύσεων, όπως και άλλοι επαγγελματίες του χώρου, μερικοί εκ των οποίων παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια των ναυαγίων του Βρετανικού και του Burdigala.

READ ALSO  Andronis Hotels Nominated for Prestigious Condé Nast Traveler 2024 Readers Choice Awards

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor