Η AEGEAN σας προσκαλεί να γνωρίσετε ντόπιους από όλη την Ελλάδα, να μάθετε τα μυστικά του τόπου τους και να ταξιδέψετε σε αγαπημένους προορισμούς!

Share this

elladakontaΚηφισιά, 6 Ιουνίου 2016

Η AEGEAN συνεχίζει να φέρνει όλη την Ελλάδα Κοντά και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους από κάθε γωνιά της, να τους ρωτήσετε αλλά και να μάθετε, όλα όσα θέλετε να ξέρετε για αγαπημένους Ελληνικούς προορισμούς!

Πόσα είναι αυτά που θα ήθελες να ρωτήσεις για το μέρος που θα ταξιδέψεις αλλά δεν έχεις κανέναν εκεί; Πόσες φορές ευχήθηκες να γνωρίζεις κάποιον ντόπιο που θα σου πει όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που μόνο οι κάτοικοι κάθε τόπου ξέρουν;

Μέσω του www.elladakonta.gr η AEGEAN έχει σαν στόχο να φέρει όλη την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά και να σου αποκαλύψει τους «άγνωστους θησαυρούς» που κάνουν κάθε τόπο ξεχωριστό με πρωταγωνιστές πραγματικούς κατοίκους κάθε περιοχής.

Πρώτος σταθμός η Χίος, όπου από την Παρασκευή, 3 Ιουνίου έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας όσο απροσδόκητες και αν είναι μέσω του www.elladakonta.gr. Ο Βαγγέλης που είναι αγρότης από τον Κάμπο, η κεραμίστρια Πηνελόπη και η Ευγενία που είναι επαγγελματίας ψαράς, και οι δύο από τα Μεστά,  θα σας απαντήσουν με βίντεο οπότε μείνετε συντονισμένοι στο www.elladakonta.gr και στα Social Media της AEGEAN.

Υποβάλλοντάς την ερώτησή σας, αυτόματα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν εισιτήρια για δύο άτομα για τη Χίο για να γνωρίσετε τα μυστικά του νησιού αλλά και τους ντόπιους ακόμη καλύτερα, από κοντά! 

Κάθε μήνα άλλη περιοχή, κάθε μήνα άλλοι ντόπιοι

Μέσω του www.elladakonta.gr θα ταξιδεύετε κάθε μήνα και σε άλλο προορισμό γνωρίζοντας και άλλους ντόπιους που θα μοιραστούν μαζί σας πληροφορίες για την περιοχή τους ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους τρεις τυχερούς που κάθε μήνα θα κερδίζουν εισιτήρια για τον τόπο τους.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο μία σειράς ενεργειών της AEGEAN που στόχο έχουν την στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών προς όφελος των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών. Κάθε μήνα, τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air θα γεμίζουν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Όλη η Ελλάδα κοντά 

Μπες σήμερα στο www.elladakonta.gr & κάνε την ερώτησή σου για τη Χίο 

Δες το Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=CQrbLFuC-OM

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor