Νέο πολυτελές Ξενοδοχείο στην Γεωργιούπολη

Share this

anemosresortΤο ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort άνοιξε τις πόρτες του στους επισκέπτες της Γεωργιούπολης στα Χανιά, στις 10 Μαΐου 2016. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που χτίστηκε στην Κρήτη φέτος, μια επένδυση που ξεπερνάει τις προσδοκίες όσων το επισκέπτονται.

H διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με πολλά ερεθίσματα από το παρελθόν, όπως η επιβλητική είσοδος του ξενοδοχείου, που αρχιτεκτονικά θυμίζει τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο (εξωτερικά), και την παλιά αγορά των Χανίων (εσωτερικά). Μέσα από ένα μαγικό πάντρεμα του παλιού με το νέο, οι διακοσμητικές επιλογές και οι αρχιτεκτονικές επεμβάσεις ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ένα στολίδι λάμπει στη νύκτα. Οι μοναδικές στο είδος τους ειδικές εγκαταστάσεις φωτισμού προσφέρουν ένα εντυπωσιακό effect show με φως και χρώμα. Κάθε βράδυ οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν διαφορετικούς χρωματισμούς, που σε συνδυασμό με τα γλυκά, καλοκαιρινά βράδια, προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία. Το Anemos Luxury Grand Resort Διαθέτει εξαιρετικές υποδομές που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Τα 240 δωμάτια, οι σουίτες, οι μεζονέτες αλλά και τα οικογενειακά δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στο μαγευτικό Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Μοναδικές και ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες περιμένουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στα 3 εστιατόρια, ενώ μπορούν να απολαύσουν τα δροσιστικά ποτά και τα απολαυστικά κοκτέιλ τους σε ένα από τα 4 μπαρ του ξενοδοχείου.

READ ALSO  Record-Breaking Attendance at the 2024 European Women's Chess Championship in Rhodes, Greece

Για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν στην πισίνα, το ξενοδοχείο διαθέτει 4 πισίνες, μία εκ των οποίων θερμαινόμενη, 60 ιδιωτικές και κοινής χρήσης πισίνες, καθώς και ευρύχωρες αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ για όσους προτιμούν την θάλασσα υπάρχει μεγάλη αμμώδης παραλία, βραβευμένη με το διεθνές πρότυπο Γαλάζιας Σημαίας. Το εντυπωσιακό Spa Αura με χαμάμ ,σάουνα τζακούζι αλλά και τις αναζωογονητικές θεραπείες υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο με το εξειδικευμένο του προσωπικό παρέχει ειδικά στους μικρούς του καλεσμένους ένα καινοτόμο πρόγραμμα απασχόλησης σε μια έκταση 500 τ.μ με παιδική πισίνα και πολλά παιχνίδια ψυχαγωγίας.
Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και οι ασφαλείς – μοντέρνες εγκαταστάσεις σας χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον και σας προσκαλεί να ζήσετε μια πολυτελή εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών στην Κρήτη.

Author: Editor