Η Airotel παρουσιάζει την ”Φιλοξενία του μέλλοντος”

Share this

alexandroshotelRoomΟ Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ συνεχώς προσπαθεί να προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία και για το λόγο αυτό προχώρησε πρόσφατα σε εκτεταμένη ανακαίνιση των δωματίων του πέμπτου ορόφου του ξενοδοχείου Αλέξανδρος.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον απαιτητικό επαγγελματία επισκέπτη χρησιμοποιήθηκε ένας πρωτοποριακός hi tech εξοπλισμός ο οποίος σε συνδυασμό με τα πιο καινοτόμα υλικά επίπλωσης και διακόσμησης δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μοναδικής διαχρονικότητας με γνώμονα την ασφάλεια και την οικολογική συνείδηση.

Το φουτουριστικής αισθητικής open space bathroom που υπάρχει στη πλειοψηφία των superior δωματίων, προσθέτει βάθος και προοπτική στο χώρο, ενώ η λιτή και συγχρόνως πολυτελής διακόσμηση των δωματίων στις αποχρώσεις της γης και του ουρανού δημιουργούν ένα φωτεινό και ήρεμο περιβάλλον που αναδύει την αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας.

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που παρέχεται ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και συντελεί στην ακόμα πιο ευχάριστη διαμονή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

* USB Charging wall socket

* USB DATA Transfer direct to TV

READ ALSO  Record-Breaking Attendance at the 2024 European Women's Chess Championship in Rhodes, Greece

* QI Wireless charging mobile phone

* WiFi internet free of charge for in-house resident

* Switch Do not disturb/Make my room

* Laptop sized safety box with electric plug inside

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor