Νέο website για το Blue Bay Resort & Spa από την Eyewide Digital Marketing Agency

Share this

To Blue Bay Resort & Spa, μια ξενοδοχειακή μονάδα 4* που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει πλέον νέα διαδικτυακή παρουσία μέσα από το μοντέρνο design του νέου website του, που ταιριάζει στο ύφος του ξενοδοχείου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και για τις ειδικές προσφορές που ανεβάζει, και φυσικά να κάνετε online κράτηση με απλό και ασφαλή τρόπο. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που χρειάζεται, το νέο http://www.bluebay.gr/ εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές -responsive design- και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη πλοήγηση, φιλική προς τον χρήστη.

Όλοι οι συνεργάτες της EyeWide Digital Marketing Agency εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σελίδα των προσφορών και σε στοιχεία που βοηθούν τον χρήστη και εν δυνάμει επισκέπτη του ξενοδοχείου να κατανοήσει τη φιλοσοφία του resort και να αισθανθεί ασφάλεια κάνοντας την online κράτησή του μέσα από το booking engine του http://www.bluebay.gr/ . Σημαντικός στόχος ήταν η αύξηση των conversions μέσα από το site.

Τέλος, η σημαντική αύξηση των επισκέψεων αλλά και των bookings μέσω κινητών συσκευών, στάθηκε βασικός παράγοντας για το design που είναι mobile friendly και ιδανικό για πλοήγηση και online κρατήσεις από κινητά τηλέφωνα και tablets.

READ ALSO  Record-Breaking Attendance at the 2024 European Women's Chess Championship in Rhodes, Greece

Eyewide Digital Marketing Agency

H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. 

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Eyewide Digital Marketing Agency:
– Hotel Internet Marketing
Δημιουργία και ανάπτυξη δικτυακών τόπων σε CMS
– Search Engine Optimization Marketing (SEO)
– Pay Per Click Marketing (
Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google)
– Social Media Marketing
– Online Reputation Management (TripAdvisor, Holiday Check)
– Email Marketing
– eSales & Revenue Management

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: Editor